Unul dintre cele mai fresh nume din zona electro pop a muzicii romanesti, Sunday People, va canta in deschiderea concertului pe care Roisin Murphy il va sustine pe 5 noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Trupa, care si-a lansat cel mai recent album sub indrumarea renumitului grup De-Phazz, a fos aleasa de catre reprezentantii lui Roisin Murphy din mai multe propuneri de opening-acts.

Sunday People s-a nascut la Bucuresti in 1996, la initiativa fratilor Sultan (sintetizator) si Hasan Nasser (chitara si voce), celor doi alaturandu-se in timp doi noi membri: Interstelar Barbarella (voce) si Glontz (baterie). Datorita sound-ului deosibit, cu influente new wave si electro pop specifice anilor `80, trupa a reusit in scurt timp sa-si castige renumele pe scena muzici electronice autohtone. In 2003 a fost lansat primul lor material, „Untold Stories”, care a atras atentia label-ului Phazz-a-Delic, casa de productie a celebrului proiect De-Phazz. Sub emblema Phazz-a-Delic a aparut in 2004 „Telepathically in Love”, un album mult mai elaborat, ce a le-a adus celor de la Sunday People si recunoasterea internationala, trupa facandu-si simtita prezenta in cadrul a tot mai multe festivaluri internationale.

In luna noiembrie, Sunday People isi va lansa cel mai recent album, „Synesthesia”, eveniment ce marcheaza si evolutia trupei catre o noua etapa: un sound mult mai matur, cu armonii britpop si subiecte introspective, reunite sub „o manifestare muzicala specifica unei trupe rock de visatori”. Puteti asculta Sunday People la adresa lor de MySpace.

Biletele pentru concertul Roisin Murphy din 5 noiembrie mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.