Administrarea unor medicamente pentru suprimarea alergiilor nu este indicata, deoarece ar putea face mai mult rau decat bine, lasand corpul fara protectie in fata substantelor cancerigene din aer, au descoperit cercetatorii de la Universitatea Cornell din New York, citati de presa britanica.
Potrivit cercetatorilor, alergiile ar putea reprezenta reactia de aparare a corpului impotriva cancerului. Prin stranutat, de exemplu, corpul se apara de particulele din aer, care pot fi cancerigene. Simptomele de alergie pot fi, de asemenea, un sistem de alerta cu privire la substantele daunatoare din aer, care ar trebui evitate.

Cercetatorii de la Universitatea Cornell au examinat rezultatele a 650 de studii facute in domeniul alergiilor in ultimii 50 de ani. Per total, ei au descoperit ca pacientii diagnosticati cu cancer au avut mai putine alergii decat cei sanatosi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.