Tribunalul Bucuresti a dat castig de cauza homosexualilor si a respins din nou, cererea asociatiei "Pro Vita" de anulare a decretului prin care Primaria Bucuresti a aprobat parada minoritatilor sexuale organizata de Fundatia Accept, informeaza NewsIn

Tribunalul Bucuresti a obligat de asemenea asociatia "Pro Vita" sa plateasca 1.000 de lei catre Fundatia Accept, bani ce reprezinta onorariul avocatului fundatiei care apara drepturile minoritatilor sexuale. Decizia poate fi insa atacata cu recurs.

Asociatia "Pro Vita pentru nascuti si nenascuti" dorea interzicerea marsului minoriatatilor sexuale si anulare a protocolului emis de Primaria municipiului Bucuresti, act ce permite organizarea acestor manifestari de catre Fundatia Accept.

Anul acesta, Marsul Gay a avut loc in data de 24 mai, iar desfasurarea acestuia parea amenintata de actiunile organizatiilor ce se opun drepturilor minoritatilor sexuale ca Noua Dreapta si Fundatia Pro-Vita.

Pro Vita a introdus, pe 19 mai, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de anulare a protocolului emis de Primaria municipiului Bucuresti, cu privire la desfasurarea paradei minoritatilor sexuale si, in subsidiar, de suspendare a paradei .

Imagini de la Marsul Gay-24 mai 2008

Protest al Miscarii Noua Dreapta impotriva persoanelor care apartin minoritatilor sexuale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.