Marti, 28 Octombrie 2008Gabriela Man, o doctorita din Ramnicu-Valcea, a brevetat o gama de produse de panificatie ce pot fi mancate fara grija si de cei grasi.
Are 42 de ani si 54 de kilograme. Silueta perfecta, cabrata frumos de o fusta neagra, nu desconspira nicio parte din Gabriela Man de acum doi ani. „Ajunsesem la 74 de kilograme si nu se mai putea, trebuia sa fac ceva“, povesteste „inventatoarea“ painii care nu ingrasa.

Desi a studiat Medicina la Cluj, primele cure de slabire ale medicului Gabriela Man au fost „ca ale unei profane, prin infometare sau cu medicamente de slabit“. Totul fara rezultat. Pana cand, dintr-un amestec de fainuri si tarate, dupa experimente facute in bucatarie si pe propria silueta, s-a nascut faina care nu ingrasa. Secretul acesteia e pastrat la OSIM, dar produsele derivate din ea se vor gasi, de Sarbatori, in magazine.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.