Bucurestenii vor beneficia de caldura in apartamente 24 de ore din 24, incepand cu data de 27 octombrie, intrucat a fost indeplinita conditia legala ca temperatura medie sa fie sub 10 grade Celsius, timp de trei nopti consecutive, a anuntat Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET)

RADET a furnizat energie termica pentru incalzire pe timp de noapte incepand cu 29 septembrie. Potrivit regiei, termocentrala CET SUD a avut dificultati in asigurarea alimentarii cu energie termica a blocurilor din cartierele Titan, Pantelimon si, partial, Colentina, din cauza unei avarii, care va fi remediata pana luni seara.

Nu vor primi caldura, de luni, asociatiile de proprietari (circa 10% din numarul total de asociatii din Capitala) care au solicitat livrarea de agent termic incepand cu 1 noiembrie 2008. Nu vor primi caldura nici asociatiile cu datorii si cele la care lucrarile de investitii se afla in curs, cu termen de finalizare 31 octombrie 2008.
RADET mai anunta ca, in intervalul noiembrie 2008 - martie 2009, va plati 141 milioane de lei catre Elcen, cel mai mare producator de energie termica din Capitala.

Furnizarea de apa calda menajera si caldura se va face concomitent in sezonul de iarna 2008-2009, mai precizeaza regia.

Directorul general al RADET, Virgil Ramba, a declarat, saptamana trecuta, pentru NewsIn, ca bucurestenii nu risca sa ramana fara apa calda si caldura la iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.