Potrivit companiei, trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 25 / 26 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00.

In noaptea de 25/ 26 octombrie 2008, cand ora 4.00 devine ora 3.00, toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.

De asemenea, trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4.00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la capat.

Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficiala se face in aceeasi zi de duminica, 26 octombrie 2008, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa mersul de tren in vigoare.