Incepand cu 3 noiembrie 2008, Primaria Sectorului 6 va demara proceduri de ridicarea a masinilor si a remorcilor parcate neregulamentar pe raza sectorului, anunta un comunicat al primariei

In acest sens, Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat in luna februarie 2008 reglementarea activitatii de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumului public din Sectorul 6, care constituie un obstacol pentru circulatia publica.

Actiunea vizeaza in special masinile scoase la vanzare pe domeniul public, cele parcate sau stationate pe spatiul verde dar si masinile parcate neregulamentar ce impiedica fluxul circulatiei pe bulevardele principale, considerate „punctele fierbinti” ale traficului din Sectorul 6.

De asemenea, vor fi ridicate toate autovehiculele parcate in intersectii si cele care stationeaza neregulamentar pe banda 1 – banda de circulatie a mijloacelor de transport in comun, constituind un obstacol pentru circulatia publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.