Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, pana la ora 13.30, au fost efectuate 28 perchezitii domiciliare in judetul Ilfov si au fost verificate 44 societati comerciale. Efectivele implicate in aceasta razie, aproape 300 de politisti, jandarmi, comisari ai Garzii Financiare Centrale si specialisti in distributia energiei electrice au constatat 52 infractiuni, din care 7 de natura economico-financiara.

In cadrul actiunii, au fost constatate 19 infractiuni la regimul armelor, 18 de racordare ilegala la reteaua publica de distributie a energiei electrice. Totodata, au fost ridicate in vederea suspendarii 23 permise de conducere si 33 certificate de inmatriculare. Au fost solutionate 3 mandate de executare a pedepsei privative de libertate si a fost depistat un urmarit international.

In timpul perchezitiilor domiciliare, au fost identificate si ridicate 26 de arme, din care una de vanatoare, 14 cu aer comprimat, un pistol cu aer comprimat, o arma de tir cu glont si noua pistoale cu bile si gaz. De asemenea au fost confiscate numeroase arme albe.

Mai mult, au fost aplicate 267 sanctiuni contraventionale din care 246 la regimul circulatiei rutiere, in valoare de 184.646 lei, 16 la regimul ordinii si linistii publice, in valoare de 11.300 lei, precum si 5 de natura economica, in valoare de 6.500 lei.