Tinerii regizori, actori si scenografi vor debuta datorita proiectului COMEDIA TINE LA TINEri Noua promotie de regizori, actori si scenografi romani isi va face debutul in cadrul proiectului COMEDIA TINE LA TINEri, care se va desfasura, intre 23 si 31 octombrie, la Sala Studio a Teatrului de Comedie, anunta reprezentantii teatrului.

In cadrul celei de-a patra editii a proiectului COMEDIA TINE LA TINEri, tanara generatie va avea sansa sa monteze pe scena unui teatru profesionist.

Editia din acest an va cuprinde patru spectacole: "Dactilograful" de Murray Schisgall, in regia lui Vlad Cepoi (23 si 24 ocrombrie, ora 19.30), "Romantiosii" de Edmond Rostand, in regia lui Alexandru Dumitru Mazgareanu (26 octombrie, orele 17.00 si 20.00), "Priveste inapoi cu manie" de John Osborne, in regia lui Eugen Gyemant (28 si 9 octombrie, ora 19.30) si "Furtuna" de William Shakespeare, in regia lui Alexandru Lustig (30 octombrie, ora 19.30).

Gala COMEDIA TINE LA TINEri va avea loc pe 31 octombrie, la ora 17.00, iar in continuarea acesteia va fi prezentat spectacolul castigator.

Juriul va fi format din criticul de teatru Ileana Lucaciu (presedinte al juriului), actrita Virginia Mirea, actorul Florin Dobrovici, regizorul Vlad Massaci si Bogdan Amarfi, student in anul III la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica. Premiile vor fi acordate pentru cel mai bun spectacol, cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cea mai buna actrita si cea mai buna scenografie. Cel mai bun spectacol va ramane in repertoriul teatrului, iar cel mai bun regizor va avea sansa de a monta pe scena Teatrului de Comedie.

Gala COMEDIA TINE LA TINEri este organizata anual de Teatrul de Comedie, cu sprijnul Primariei Capitalei si avand ca partener Clubul UNESCO Adolescentii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.