Doina Cornea a fost transferata luni la Spitalul de Urgenta Floreasca, fiind internata la Neurologie si si urmand sa faca mai multe investigatii in cursul acestei seri. Diagnosticul este accident vascular sechelar.

Disidenta anticomunista Doina Cornea va ramane peste noapte la spital, iar in cursul diminetii de marti va pleca in Franta, insotita de o echipa medicala a Spitalului Floreasca, pentru un tratament de recuperare, a declarat, pentru Agerpres, dr. Constantin Olteanu, adjunct al sefului SMURD.

Doina Cornea va pleca din tara la cererea fiicei sale, Ariadna Combes, care se afla de mai multi ani in Franta. Ea a suferit, pe 10 septembrie, un accident vascular cerebral, cu paralizie pe partea dreapta, si a fost internata la Spitalul Militar din Cluj, fiind transferata ulterior la Spitalul Clinic de Recuperare.

In 19 septembrie, o echipa de medici de la Spitalul Militar Cluj, Clinica de Neurologie si Spitalul de Recuperare Cluj au ajuns la concluzia ca starea de sanatate a Doinei Cornea este mai buna si ca aceasta poate fi transferata, in vederea inceperii tratamentului de recuperare pentru paralizia suferita in urma accidentului cerebral.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.