Un copil de 11 ani din comuna clujeana Caseiu a fost transportat in stare grava la Spitalul de Arsi din Bucuresti, dupa ce si-a dat foc, luni, in gradina casei sale, el suferind arsuri de gradul IV pe 90% din suprafata corpului, transmite corespondentul NewsIn

“Am fost sesizati prin numarul de urgenta 112 despre faptul ca in localitatea Rugasesti, comuna Caseiu, un minor de 11 ani s-a autoincendiat. La fata locului s-a deplasat echipa operativa constituita la nivelul Politiei Municipiului Dej, care in urma investigatiilor efectuate a stabilit faptul ca minorul s-a deplasat in gradina imobilului si si-a dat foc folosind combustibil dintr-o sticla de plastic”, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj.

Potrivit documentului mentionat, baiatul a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Dej, unde s-a stabilit ca a suferit arsuri de gradul IV, pe 90% din corp, fiindu-i pusa viata in pericol. Minorul a fost transportat cu elicopterul la Centrul de Arsi Bucuresti. Politistii clujeni fac in continuare cercetari pentru a determina cauzele incidentelui.

Primarul comunei Caseiu, Silviu Boldor, a declarat, luni, ca parintii si bunicii baiatului erau in casa in momentul tragediei. “Am inteles ca a luat o sticla cu benzina, a iesit in gradina si si-a dat foc. Din cate am inteles nu a fost azi la scoala, pentru ca era bolnav. Parintii sunt in stare de soc”, a declarat primarul.

Potrivit unor surse din IPJ Cluj satenii l-au vazut pe copil arzand si ei au sunat la 112.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.