Cum mercurul termometrelor a scazut in multe zone sub zero grade Celsius, furnizorii de energie termica s-au hotarat sa dea drumul la caldura. Desi autoritatile din mai multe orase au majorat la inceputul lunii pretul gigacaloriei, Virgil Ramba, directorul RADET, spune ca nu vom plati facturi substantial mai mari la intretinere
Potrivit lui Virgil Ramba, desi tariful la energie termica a crescut, consumul la nivel de apartament a scazut ca urmare a modernizarii sistemului de contorizare din retea.

Mai mult, seful RADET spune ca facturile la intretinere vor fi similare celor de anul trecut. Pentru o garsoniera, in luna ianuarie, romanii vor scoate din buzunare pentru caldura circa 100 de lei, 140 de lei pentru un apartament cu doua camere, 180 de lei pentru trei camere si 230 de lei pentru patru camere, este previziunea lui Virgil Ramba.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.