Evenimentul Recycle Art s-a bucurat de o mare popularitate, in concurs fiind inscrise 231 de lucrari, dintre care juriul, prezidat de artistul Dan Perjovschi, a atribuit Marele Premiu lui Iulian Alexandru Bergthaller din Bucuresti pentru lucrarea 'Kit".

Miza artistica a conceptului de Recycle Art a fost explicata de artistul Dan Perjovschi, iar Valentin Negoita, Presedintele Asociatiei Eco Tic, a vorbit despre componenta ecologica a proiectului.

“Prin acest eveniment am incercat sa trasmitem inca o data cat de importanta este reciclarea pentru protectia mediului. Conceptul concursului a avut la baza provocarea de a imbina spiritul practic cu cel ludic prin crearea din deseuri a unor obiecte de arta.

Am sustinut si ne-am implicat activ in organizarea acestui eveniment din dorinta de a veni cat mai aproape de public, de cei care pot schimba lucrurile. Succesul acestui concurs, la care s-au inscris peste 230 de lucrari, este un semn ca si in Romania astfel de evenimente prezinta un real interes si ca arta ramane o forma de dialog indiferent de tema'', a explicat presedintele Asociatiei Eco Tic.