Politia Romana va cumpara 392 de radare TSS Audiovison, la pretul de 33.000 de euro bucata, de trei ori mai scumpe decat masina Logan pe care vor fi montate.
Cele 392 de autospeciale de patrulare pentru Politia Rutiera, ce urmeaza a fi cumparate de catre IGP, costa aproape 33.000 de euro fiecare, de trei ori mai mult decat Loganurile MCV Laureat 1,6, pe care vor fi instalate. TSS Audiovision este un radar mobil cu sistem video integrat. Este utilizat la supravegherea traficului rutier si este dotat cu GPS si ANPR, in functie de recunoasterea automata a placutelor cu numere de inmatriculare.

Autospecialele Politiei Rutiere vor mai fi dotate cu etilotest electronic (3.464 euro/bucata), terminal mobil TETRA-Motorola (2.380 de euro), sistem de avertizare optico-acustic modulara Whelen (2.881 de euro), banda reflectorizanta cu sistem de aplicare si 10 tije de sustinere (2.132 de euro) etc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.