Patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au fost prinsi in flagrant de politistii BCCO Craiova in timp ce incercau sa vanda unui politist sub acoperire 102 grame de cannabis, transmite corespondentul NewsIn.

Marian Dinca (20 de ani), Catalin Dinca (24 de ani), Nicu Neagoe (18 ani), toti trei din Craiova, si George Vatui (23 de ani), din localitatea Podari, au fost prinsi, luni seara, in timp ce incercau sa vanda 102 grame de canabis. Asupra lor, politistii doljeni au mai gasit suma de 600 de euro si 1.000 de lei, bani proveniti din vanzarea drogurilor.

In urma perchezitiilor efectuate la domiciliul lui Marian Dinca, boxer profesionist, a mai fost gasita cantitatea de 2,150 kilograme de cannabis, care a fost confiscata de oamenii legii.

"Cei patru se aflau in vizorul politistilor de la BCCO Craiova de o luna de zile. Ei au fost prinsi, in flagrant, intr-o benzinarie din oras, in timp ce incercau sa vanda 102 grame de cannabis. Acestia aduceau drogurile din Timisoara si le comercializau, la pretul de 40 de lei tigara, elevilor si studentilor din Craiova“, a declarat subcomisar Florentina Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.

Marian si Catalin Dinca au fost retinuti pentru 24 de ore, in baza unui mandat de retinere emis de procurorii DIICOT Dolj, in cursul zilei de marti ei urmand sa fie prezentati in fata magistratilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de detinere si trafic de droguri de risc. In cazul celorlati doi tineri, Nicu Neagoe si George Vatui, procurorii au decis ca acestia sa fie cercetati in stare de libertate.

Pentru ca exista informatii ca din reteaua de traficanti de droguri mai fac parte si alte persoane, cercetarile in acest caz vor continua pentru identificarea tuturor celor implicati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.