Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Gergely Olosz, si-a dat demisia, luni, in urma scandalului privind salariile mari ale sefilor de agentii.
Potrivit Pro Tv, Gergely Olosz a declarat ca a luat aceasta decizie avand in vedere ca a depus juramantul ca deputat UDMR in Parlament pe 8 octombrie 2008.Cu toate acestea, vineri, presedintele ANRE, Gergely Olosz, declarase ca nu va renunta la nici una dintre demnitati si isi va ridica salariu atat de la Autoritate, cat si de la Parlament. "Imi voi desfasura in continuare activitatea simultan in cadrul Autoritatii, dar si ca deputat. Am acest drept sa iau banii din ambele locuri. Sunt dispus sa duc mai departe ambele activitati simultan. Am dreptul, conform legii care reglementeaza statutul senatorilor si deputatilor, sa imi anunt decizia in termenul prevazut de lege, dupa la validarea mea ca deputat", a declara vineri presedintele ANRE.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.