Mai multi detinuti au fost evacuati, sambata dimineata, din sectie exterioara Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Alba, dupa ce, in doua dintre camere, a izbucnit un incendiu, transmite corespndentul NewsIn.
Potrivit purtatorului de cuvant al penitenciarului, Gabriel Botezan, incendiul s-a declansat in jurul orei 8.00 in camerele 1 si 2 din incinta sectiei exterioare Valu lui Traian.

La acea ora, in camerele de detentie se aflau cinci detinuti, iar alti 21 erau plecati la diferite activitati. Cei aflati in camere au fost evacuati imediat cu tot cu bagaje. Angajatii penitenciarului au alertat pompierii prin serviciului de urgenta 112, iar echipaje de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dobrogea s-au deplasat la fata locului. Incendiul a fost stins de pompieri cu ajutorul celor de la penitenciar. Gabriel Botezan precizeaza ca nu au fost inregistrate victime. Din primele constatari, incediul a fost provocat de un scurt circuit la instalatia electrica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.