Zilele de sarbatoare organizate de Teatrul Act ofera publicului si spectacolul "Gershwin's World", un concert de jazz sustinut de Sorin Romanescu (chitara), Cristian Soleanu (saxofon), Razvan Cojanu (bass) si Vlad Popescu (tobe), concertul Alexandru Andries si Ioana Maria Mantulescu.

In cadrul evenimentului va fi lansat "Albumul Act 10 ani", o istorie subiectiva, in paginile caruia este surprinsa, prin fotografii si text, traiectoria celor 10 ani de teatru Act.

Catalin Stefanescu a realizat pentru evenimentul aniversar un documentar special, avand ca personaj central teatrul din Calea Victoriei. Filmul va fi proiectat, in premiera, tot in cadrul evenimentului.

Sala de lectura este locul unde prietenii, spectatorii si artistii Act-ului sunt invitati pe durata evenimentului la o ceasca de ceai, prajituri si concerte live.

In timpul celor sase zile de sarbatoare, in fiecare seara, de la ora 20:00, Alexandru Virgil Raileanu (pian), Denise Cristina Pasa (vioara), Laura Danila (pian), Claudiu Lobont si Olivia Iancu (chitara clasica) vor fi gazdele ceainariei ACT.