Un nou produs destinat controlarii greutatii corporale, care scade pofta de mancare si genereaza senzatia de satietate, a fost lansat ieri pe piata farmaceutica din Romania

Suplimentul nutrivit, PinnoSlim, are in compozitie doar extracte naturale, in principal ulei de pin coreean, si nu da dependenta, chiar daca este administrat o perioada mai lunga de timp. Nutritionistii recomandata aministrarea a trei capsule pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa principala a zilei.

"Scaderea in greutate se face prin scaderea numarului de calorii consumate de o persoana intr-o zi. Prin senzatia de satietate pe care o creaza produsul, scade si cantitatea de mancare pe care o consumam zilnic", explica medicul nutritionist Catalin Margarit.

In Romania, peste 40% dintre persoane sufera de obezitate si supraponderabilitate, in timp ce jumatate dintre europeni se confrunta cu aceasta problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.