Curtea de Apel Bucuresti a decis, astazi, sa nu il elibereze pe Vasile Fierbantu, cunoscut ca Sile Pietroi, din arestul preventiv, dupa ce a admis recursul procurorilor impotriva sentintei Tribunalului Bucuresti, care a hotarat ca acesta poate parasi arestul, relateaza NewsIn.

Acuzatiile de furt, sechestrare de persoane, instigare la violenta si santaj, aduse lui Sile Pietroi, nu sunt sustinute cu probe noi, iar declaratiile martorilor impreuna cu cele ale presupuselor victime schimba situatia in favoare interlopului, motiveaza Tribunalul Bucuresti decizia de eliberare.

"Probele administrate in cele doua luni au modificat in favoarea acestuia existenta in sarcina sa a unor infractiuni pentru care este cercetat"
, iar procurorii nu au mai adus probe noi care sa il incrimineze, se arata in motivarea deciziei Tribunalului Bucuresti de schimbare a starii de arest cu obligatia de a nu parasi tara a lui Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarat, pe 24 septembrie, schimbarea deciziei de arestare preventiva a lui Vasile Fierbantu, cunoscut ca Sile Pietroi, cu interdictia de a parasi tara, iar procurorii au facut recurs, potrivit arhivei Tribunalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.