Trei aradeni au fost arestati dupa ce au prejudiciat cu 350.000 de lei zeci de societati comerciale din tara, prin emiterea de cecuri si bilete la ordin semnate in fals, transmite NewsIn.
"Cei trei tineri au vandut marfurile sub pretul de achizitie si si-au insusit banii. Dupa inregistrarea primului incident major de plata cu cecuri, cei trei au continuat sa induca in eroare partenerii contractuali, prezentandu-se ca reprezentantii ai unei alte firme din Arad, societate in care nu aveau nici o calitate, inmanandu-le «partenerilor» de afaceri, cecuri falsificate, acestea fiind emise in numele acestei noi firme. Prejudiciul total produs zecilor de firme pe care le-au contactat este de peste 207.452 lei“, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.

Cei trei barbati au fost arestati preventive iar acum sunt cercetati pentru inselaciune si fals sub inscrisuri sub semnatura privata. Cercetarile au fost extinse si asupra sotiilor a doi dintre barbati si a surorii unuia dintre ei, pe numele carora au fost infiintate doua dintre societatile prin intermediul carora au fost prejudiciate firme din intreaga tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.