Capitania Portului Fetesti a inceput o ancheta dupa ce o nava sub pavilion Slovacia care transporta grau s-a lovit ieri de piciorului podului CFR Anghel Saligny, in urma incidentului nava suferind avarii minore, transmite NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, subinspector Dumitrel Ghiorlan, a precizat ca politistii de la transporturi navale Fetesti au fost anuntati despre incidentul de navigatie. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Politiei Transporturi Ialomita.

Politistii de la transporturi navale au constatat ca nava de transport marfa "Auriga", care tracta doua barje incarcate cu grau, a lovit piciorul podului vechi CFR Anghel Saligny si, in urma impactului, sufele de legatura dintre cele doua barje s-au rupt. Podul nu a suferit avarii.

Nava se deplasa spre portul Constanta, pe ruta Baia - Ungaria. Echipa de cercetare formata din reprezentanti ai Capitaniei Portului Fetesti si seful disctrictului 2 CFR Borcea a stabilit ca evenimentul s-a produs din cauza unei erori de pilotaj.

Cercetarile sunt continuate de Capitania Portului Fetesti, care a precizat ca navigatia nu a fost afectata in urma incidentului naval.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.