Un ofiter al Politiei Judiciare din Pascani, Claudiu Nistor, de 35 de ani, si-a impuscat sotia in cap in aceasta dimineata, la locul de munca al acesteia, iar ulterior s-a sinucis, transmite NewsIn.

"Va confirm ca acest incident a avut loc in jurul orelor 8.30. Momentan, este o echipa operativa, alaturi de un procuror, care cerceteaza acest la caz la fata locului", a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, Madalin Taranu.

Din informatiile preliminare adunate de politisti, se pare ca, in jurul orelor 8.30, Claudiu Nistor a intrat in depozitul Interamall Distribution din Pascani, locul de munca al sotiei sale, si-a impuscat nevasta apoi si-a pus pistolul la tampla si si-a tras un glont in cap, el decedand la spital.

Colegii din Pascani ai lui Nistor afirma ca cei doi soti, care aveau impreuna un copil de 9 ani, erau in divort. Claudiu Nistor lucra de 10 ani in cadrul Politiei Judiciare din Pascani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.