Procurorii si politistii clujeni au prins in flagrant un tanar care avea asupra sa 10.000 de dolari falsificati si incerca sa ii vanda in Reghin, judetul Mures, transmite corespondentul NewsIn.
Tanarul B.M.C., de 19 ani, din Reghin, este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de falsificare si punere in circulatie de bancnote straine falsificate si risca pedeapsa cu inchisoare intre 3 si 12 ani.

"Urmare a activitatilor specifice initiate si derulate sub coordonarea procurorilor din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Cluj, la data de 30.09.2008, tanarul a fost surprins in flagrant pe raza municipiului Reghin in timp ce incerca sa vanda suma de 9.900 USD falsificati, in bancnote din cupiura de 100 USD”,
se arata intr-un comunicat de presa de miercuri al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Cluj-Napoca.

Politistii de la BCCO Cluj-Napoca au inceput ancheta inca din luna august, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Independent de Informatii si Protectie Interna Maramures.

Dupa ce l-au retinut pe tanar, politistii i-au perchezitionat locuinta, unde au gasit un sistem informatic si o imprimanta laser color performanta cu ajutorul caruia tanarul a falsificat dolarii americani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.