Targul Anticarilor Rom-Antique, aflat la cea de-a 30-a editie, va avea loc la World Trade Plaza-Sofitel, in perioada 4-5 octombrie 2008, cu orele de vizita in intervalul 10:00-18:00, anunta organizatorii.
La targ vor fi prezente aproximativ 75 de galerii de arta si colectionari particulari din Romania, Marea Britanie, Italia, Belgia si Austria. Organizatorii afirma ca acest eveniment se bucura de interes national si international, numarul vizitatorilor crescand de la o editie la alta.

"Respectand traditia, vom incerca, cu ajutorul expozantilor sa aducem obiecte inedite, altele decat cele prezentate la editiile precedente, pentru a delecta iubitorii de arta: mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica, lustre din Italia, obiecte mici de colectie si cel putin o masina de epoca", a declarat Bogdan Frincu, reprezentant al departamentului de comunicare si marketing al World Trade Center Bucuresti.

Piata obiectelor de arta de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea este din ce in ce mai activa si in tara noastra, plasand Bucurestiul in randul capitalelor lumii in ceea ce priveste interesul romanilor pentru obiectele de arta autentice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.