In perioada 1 octombrie – 15 decembrie patronatul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) pune la dispozitia turistilor interesati, mai multe pachete de tratament sau refacere in statiunile balneare romanesti.

Preturile, pornind de la 200 de lei si 650 de lei - in functie de durata si hotel, sunt cele mai mici de pe piata. Ofertele se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, fiind menite sa valorifice locurile disponibile din statiunile balneare.

Programul promovat de ANAT si agentiile partenere se deruleaza pe doua coordonate:

  • DECADA BALNEARA, program de 10 zile, 9 nopti de cazare cu pensiune completa, minim 7 zile tratament si o consultatie medicala la inceputul sejurului, pe baza recomandarii medicale. Statiunile participante la acest program sunt: Turda, Covasna, Praid, Sinaia, Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata si Saturn.
  • Tarifele le gasiti aici.

  • O SAPTAMANA DE REFACERE IN STATIUNILE BALNEARE, program de 7 zile sejur, 6 nopti cazare cu mic dejun, 2 proceduri/zi, cu o consultatie medicala initiala pe baza recomandarii medicale.
  • Tarifele le gasiti aici.

Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.