Toti politistii de frontiera din Dolj si Giurgiu sunt verificati in regim de urgenta de reprezentanti ai Corpului de Control al Politiei de Frontiera, dupa ce trei colegi de-ai lor de la Giurgiu au violat o tanara, iar alti cinci, din Dolj, comercializau la piata tigarile de contrabanda confiscate.

Astfel, verificarea activitatii politistilor de frontiera din cadrul Sectorului PF Bechet, Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Dolj si Directiei Politiei de Frontiera Giurgiu, a fost dispusa de seful Politiei de Frontiera Romane, Nelu Pop, relateaza NewsIn.

In prezent, "reprezentanti ai Corpului de Control al Politiei Frontiera Romana se afla la sediul IJPF Dolj, unde efectueaza verificarile interne necesare. Totodata, acestia evalueaza activitatea conducerii Politiei de Frontiera Dolj cu privire la competenta manageriala si climatul organizational, precum si coordonarea activitatii Iacesteia, de catre Directia Politiei de Frontiera Giurgiu", se mai arata in comunicat.

De asemenea, politistii fata de care s-a inceput urmarirea penala vor fi cercetati in regim de urgenta si in situatia in care se va dovedi vinovatia acestora vor fi dati afara din Politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.