Cinci politisti de frontiera si doi civili sunt cercetati penal, dupa ce ofiterii anticoruptie si procurorii doljeni au reusit sa stranga probe care atesta ca oamenii legii furau tigarile de contrabanda confiscate si le vindeau in piata cu ajutorul celor doi civili, au declarat surse judiciare, potrivit NewsIn.

Potrivit surselor, cei cinci politisti de frontiera de la PCTF Bechet, trei ofiteri si doi subofiteri, au depistat in zona de competenta doua camioane in care se aflau tigari de contrabanda, iar in procesele verbale au evidentiat doar 40 la suta din cantitatea reala.

Totul s-a petrecut in noptile de 14 spre 15 si 15 spre 16 septembrie, iar investigatiile ofiterilor Directiei Generale Anticoruptie arata ca politistii au dat tigarile pe care le-au furat din cele doua camioane unor civili pentru a le vinde in piata.

Luni, in urma unor perchezitii efectuate la locuintele celor doi civili au fost gasite cateva mii de cartuse de tigari despre care anchetatorii spun ca fac parte din loturile de tigari de contrabanda confiscate de cei cinci politisti in noptile de 14 spre 15 si 15 spre 16 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.