Companiile din Romania au licitat aseara pentru a cumpara una dintre ultimele guri de aer curat, picaturi de apa pura si palme de pamant nepoluat, iar costul pentru aceste achizitii s-a ridicat la peste 100.000 de euro.
Banii obtinuti in cadrul primei Gale Verzi vor fi folositi in programele de voluntariat organizate de asociatia MaiMultVerde pentru a planta copaci si aduna gunoaie.

"Aceasta gala a fost organizata pentru ca nu intotdeuna aveam ocazia sa lucram cu toti oamenii, alegem sponsorii mari in defavoarea celor medii dar pana la urma, fiecare venit conteaza. In plus, cei interesanti au avut ocazia sa liciteze pentru ceva ce nu au mai licitat niciodata", a declarat Dragos Bucurenci, presedinte MaiMultVerde.

MaiMultVerde a desemnat 12 zone din tara care au nevoie urgenta de impadurire sau ecologizare. Padurea Cernica, Valea Trotusului, spatiile verzi extravilane de pe drumul E 60 dintre Gilau si Cluj si albia Jiului sunt doar cateva dintre aceste zone.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.