Daca sunteti in cautarea unui Revelion in Alpii austrieci si daca sperati la o cabana care sa va scada costurile cazarii pana la 150, 200 de euro de persoana pe sejur… avem o veste proasta. Aceste oferte sunt aproape epuizate.

Multe dintre agentiile de turism inca mai au postate pe siteuri ofertele cu pricina, insa daca veti incerca sa faceti o rezervare puteti avea surpriza de a afla ca respectiva cabana a fost deja inchiriata. Prognozele facute de catre specialisti inca de la inceputul anului – cum ca Austria va fi si anul acesta cea mai ceruta destinatie a iernii – se adeveresc mai devreme decat ne asteptam. Austria ieftina s-a vandut aproape de tot. Mai raman insa o multime de alte variante…mai scumpe.

Daca cautati o cabana in Kaprun, Zillertal sau Kitzbuhel si gasiti, tineti de ea. Faceti rezervarile cat mai repede si felicitati-va pentru noroc. Asta pentru ca, in mai toate statiunile bune ale Austriei, cabanele, apartamentele ieftine si camerele pensiunilor cu putine stele au fost deja, in mare parte, rezervate.

Ce optiuni mai avem in aceste conditii? Raspunsul il gasiti aici.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.