Stim ca pentru a fi sanatosi trebuie sa mancam sanatos insa de multe ori, prinsi in mijlocul indeletnicirilor zilnice de la birou, nu acordam importanta cuvenita alimentatiei noastre. In pauzele dintre sedinte, chipsurile, dulciurile, produsele de fast-food sunt incluse cu cinste in meniul de birou al multora dintre noi.

Organismul nostru are insa nevoie de un regim alimentar echilibrat pentru mentinerea unui tonus energetic optim sau pentru arderea grasimilor. Alimentatia corecta la birou nu reprezinta insa o misiune imposibila. O putem obtine printr-un simplu exercitiu de vointa. In cazul in care te-ai hotarat sa renunti la vechiul stil alimentar si sa adopti unul mai sanatos, citeste cu atentie sfaturile Garbo:

Mai mult ca sigur ca micul dejun reprezinta masa cea mai importanta a zilei din care nu trebuie sa lipseasca painea, bogata in carbohidrati, iaurtul ce contribuie la imbunatatirea memoriei sau cerealele, sursa sigura de fibre. Excelente pentru memorie sunt si nucile datorita continutului bogat de magneziu, fosfor, acid folic, potasiu, vitamine si saruri minerale. Aproape de ora pranzului se recomanda consumarea de fructe precum piersici, banane sau prune pentru ca acestea sunt furnizoare sigure de energie.

Mai multe sfaturi pentru o alimentatie corecta la birou gasiti aici.


Despre autor:

Garbo

Citeste articolul integral in Garbo

Sursa: Garbo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.