Bancomatul amplasat in Primaria comunei Cosmesti, din judetul Teleorman, a fost furat in cursul noptii de miercuri spre joi, dupa ce hotii i-au batut si i-au legat pe paznici, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie, aproape de miezul noptii, patru indivizi mascati au patruns prin efractie in cladire. Acestia i-au agresat si i-au legat pe cei doi paznici, dupa care au au incarcat aparatul intr-un vehicul si au fugit. Sesizat telefonic de unul dintre paznici care a reusit sa se elibereze dupa plecarea hotilor, IPJ Teleorman a trimis la fata locului o echipa operativa pentru efectuarea cercetarilor.

Pentru documentarea si probarea activitatii infractionale in cauza, Inspectoratul de Politie alJudetului Teleorman a extins cercetarile si a cerut sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

In urma actiunii comune, joi dimineata bancomatul furat a fost gasit de o echipa de jandarmi, pe un teren agricol din extravilanul comunei. Suma de 47.000 lei care se afla in bancomat, insa, lipsea. Potrivit reprezentantilor IPJ Teleorman, cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs fapta, pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.