Doua nave de interventie s-au deplasat de urgenta, marti, in largul marii, dupa ce un yaht romanesc a luat foc, cele patru persoane aflate la bord reusind sa se salveze cu ajutorul unei barci penumatice, relateaza NewsIn

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, comisar sef Adrian Burcea, a declarat pentru NewsIn ca membrii echipajului de pe yahtul “Valhala” au cerut ajutor sunand la numarul unic de urgenta 112.

Cele patru persoane au reusit sa se salveze cu ajutorul unei barci penumatice. Ele au fost preluate de o barca pescareasca si vor fi duse in portul Tomis, unde vor fi asteptate de un echipaj de la ambulanta, pentru a le acorda ingrijiri medicale.

Comisarul sef Adrian Burcea a precizat ca in zona in care yahtul arde au fost trimise doua nave ale politiei de frontiera, una de patrulare si o salupa rapida, care supravegheaza ambarcatiunea. El a precizat si faptul ca exista risc de explozie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.