Adolescentii bucuresteni aflati in grija asociatiei "S.O.S. Satele Copiilor", care isi cauta un loc de munca, vor lua lectii de limba engleza si dezvoltare profesionala de la profesori ai International House Language Centre, au anuntat, marti, reprezentantii asociatiei

"Cei 32 de adolescenti care vor lua cursuri au varste cuprinse intre 14 si 18 ani si sunt fie abuzati, fie batuti de parintii lor si, pentru ca nu au putut sa fie lasati in familiile lor, se afla in grija asistentilor nostri. Avem mai multe programe prin care le asiguram casa, scoala si ii invatam sa se descurce pe cont propriu. Lectiile de limba engleza si dezvoltare profesionala le vor fi de mare ajutor la angajare. Pana la urma, intregrarea sociala si profesionala este scopul nostru final", a precizat directorul "S.O.S. Satele Copiilor", Lucretia Moldoveanu.

Cursurile vor fi predate in perioada octombrie-decembrie si vor consta in 32 de ore de studiu intensiv. Cei mai merituosi 10 elevi vor beneficia de prelungirea perioadei de studiu cu 72 de ore.

International House Language Centre, de unde provin cei patru profesori care vor preda cursurile, este o institutie acredidata de British Council, cu sediul la Londra, care deruleaza programe educationale in 40 de tari.

Costul cursurilor pentru adolescentii de la "S.O.S. Satele Copiilor" este estimat la 7.000 de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.