Costul total al evenimentelor prilejuite de Zilele Bucurestiului a fost de 890.000 de euro, suma acoperita, in cea mai mare parte, din sponsorizari, au precizat, pentru NewsIn, reprezentantii municipalitatii.

Primaria a contribuit cu 100.000 euro, bani prevazuti in bugetul pe 2008 al Centrului de proiecte culturale al Primariei Municipiului Bucuresti - ARCUB.

Sponsorii evenimentelor (Romtelecom, Unicredit Tiriac Bank, Carrefour, Petrom, Posta Romana, Carpatina, Enel, Omniasig si Apa Nova) au contribuit cu 790.000 euro.

Edilii Capitalei au mai precizat ca bugetul alocat evenimentelor nu a fost depasit.

Costul concertului sustinut, sambata seara, de Bryam Adams, inclusiv productia show-ului, a fost de 450.000 euro, suma suportata integral de sponsorii evenimentului.

In afara Zilelor Bucurestiului, ARCUB a mai avut la dispozitie un milion de euro, suma prevazuta tot in bugetul pe acest an, pentru organizarea manifestarii "Noaptea Alba".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.