Jandarmii au prins, luni, langa Scoala numarul 136 din Sectorul 5 al Capitalei, un barbat care avea asupra sa zece doze de heroina, despre care acesta a declarat ca le cumparase pentru consumul propriu, se arata intr-un comunicat al Directiei generale de jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Potrivit comunicatului, un echipaj de jandarmerie se afla intr-o misiune de patrulare in Sectorul 5 si l-a oprit pe barbat in zona Scolii numarul 136, din cauza ca acesta avea un comportament suspect.

In urma perchezitionarii tanarului de 31 de ani, jandarmii au descoperit zece doze sigilate, umplute cu o substanta de culoare bej-maronie. Intrebat despre provenienta celor zece doze, bucuresteanul le-a spus jandarmilor ca este vorba de heroina si ca vroia sa le pastreze pentru consum propriu, pentru fiecare doza platind suma de 40 de lei.

Barbatului i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru detinere de droguri de mare risc in vederea consumului, se mai arata in comunicatul Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.