Weekendul viitor sau, mai exact, in perioada 26 – 28 septembrie in Sinaia va fi sarbatoare. Primaria orasului organizeaza, ca in fiecare an, deja traditionalul Festival al Toamnei. De data aceasta “in numele muntelui”. Asa ca, apropos de munte, te asteptam vineri pe Valea Prahovei. Ca sa vezi ce te asteapta!

Ajuns deja la cea de-a XV-a editie, Festivalul Toamnei s-a dorit a fi o sarbatoare a orasului regal care, acum 15 ani, implinea 300 de secole de atestare documentara.

Daca in urma cu un deceniu Festivalul de la poalele Bucegilor se reducea la un concert si un foc de artificii, de cativa ani conceptul complex si temele bine alese invaluie intregul oras intr-o poveste.

Si pentru ca in povesti nu exista ambuteliaje…

DN1 va fi blocat traficului rutier.*

Tot centrul orasului va deveni zona pietonala iar bulevardul, un cadru de poveste. Desigur, centrul distractiei va fi in Parcul Dimitrie Ghica unde concertele se vor tine lant de vineri pana duminica. Sambata sunt asteptati cei de la Iris si Cargo precum si Anna Lesko in timp ce Duminica, seara folk va fi incununata de prezenta lui Ducu Bertzi si a lui Mircea Vintila. Si alte nume mari vor incalzi atmosfera de munte iar programele si activitatile interactive vor avea program prelungit pe durata acestui weekend.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.