Campaniile sociale reprezinta in general incercari de a preveni sau de a educa publicul larg in privinta unor probleme care le vizeaza in mod direct existenta.

Oameni celebri din intreaga lume au urmarit in ultima perioada sa promoveze anumite valori prin diferite spoturi publicitare care sa ne atraga atentia asupra lucurilor care ne influenteaza viata, cum ar fi viteza excesiva care poate ucide, tutunul care dauneaza grav sanatatii, violenta in familie etc.

Toate sunt menite sa traga semnale de alarma pozitive in randul populatiei si in general in spatele lor se afla diferite organizatii non profit care propun sau monitorizeaza mesajele respective.

Topul campaniilor sociale il vom deschide cu un material care ne-a impresionat in special prin modul in care a fost realizat. Accentul pus pe detalii este esential si poate ca acest lucru face diferenta intr-o campanie care incearca sa previna accidentele rutiere pe sosele din Europa.

Iata si omologul din Romania al acestei campanii... puteti face diferenta si trage singuri concluziile.

Mai multe campanii gasiti aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.