Slujaba de inmormantare a lui Stefan Iordache a inceput in jurul orei 12.00 la Biserica "Sfintii Mihail si Gavril", din comuna Gruiu , in prezenta catorva sute de persoane, printre care membri ai familiei, prieteni, colegi, admiratori si localnici, informeaza NewsIn.

Slujba de inmormantare a maestrului Stefan Iordache este oficiata de un sobor de preoti din localitatea Gruiu, acolo unde actorul isi avea resedinta, iar la eveniment participa si Garda de Onoare, formata din 28 de millitari.

Biserica "Sfintii Mihail si Gavril" din localitate este neincapatoare pentru sutele de persoane care au venit sa il conduca pe marele actor pe ultimul drum. La slujba participa si apropiati ai maestrului, precum Radu beligan, Mitica Popescu, George Dobre, Marius Stanescu, Marius Mihalache, Angela Similea, Nelu Ploiesteanu, Mircea Albulescu, George Ivascu, Dana Dogaru si Ilie Gheorghe.

Trupul neinsufletit al maestrului a fost depus marti in biserica din localitatea Gruiu, iar sicriul regretatului actor a fost inconjurat de coroane trimise de Presedintele Romaniei, de Marea Loja a Romaniei, de Primaria Gruiu, de Teatrul Masca, de actorii Teatrului Mic, de studentii de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, de Cornel Todea si de alti colegi si apropiati ai maestrului.

Drumul care duce catre biserica "Sfintii Mihail si Gavril" a fost acoperit de flori, iar in fata bisericii si a cimitirului se afla o coloana de cateva zeci de masini. Trupul neinsufletit al actorului Stefan Iordache va fi inmormanat, dupa slujba, cu onoruri militare.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Stefan Iordache, care a murit duminica dimineata, a ajuns luni noapte la Bucuresti, iar trupul sau a fost depus marti in foaierul Teatrului National, unde toti cei care l-au respectat si admirat i-au adus un ultim omagiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.