In timpul festivalului din 20-21 septembrie - parade de trasuri, batai cu flori, spectacole de teatru si de circ, concerte diverse
Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, in zona centrala a Bucurestiului, care include Centrul Istoric, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii (aleea cu fantani), Piata Constitutiei, parcurile Izvor, Cismigiu, Carol, Herastrau, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul Sutu, Piata Universitatii, precum si strazile adiacente acestor zone. Printre manifestari se regasesc parade de trasuri, batai cu flori, spectacole de teatru si de circ, concerte de muzica usoara, clasica si populara, teatru pentru copii.

Toate evenimentele organizate de Zilele Bucurestiului vor fi gratuite. In noaptea de sambata spre duminica, muzeele vor avea portile deschise, iar Bryan Adams va sustine un concert in 20 septembrie, in Parcul Izvor, care va fi urmat de un foc de artificii si de un spectacol de apa si lumini organizate in Piata Constitutiei si in curtea si pe cladirea Palatului Parlamentului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.