Curtea de Apel Cluj a mentinut astazi pedeapsa de 25 de ani de inchisoare pentru clujeanul Kedves Attila, acuzat de uciderea unei postarite care venise sa ii aduca alocatia pentru cei doi copii, relateaza NewsIn

"Curtea de Apel Cluj a hotarat in sedinta publica din 15 septembrie 2008 in sensul respingerii apelului inculpatului Kedves Attila impotriva sentintei Tribunalului Cluj prin care a fost condamnat la 25 de ani inchisoare pentru omor deosebit de grav”, se arata intr-un comunicat de presa de luni al instantei.

In plus, Curtea de Apel a mai decis ca inculpatul trebuie sa plateasca cate 100.000 lei daune morale sotului agentului postal si celor doi copii ai victimei, dupa ce Tribunalul Cluj stabilise ca suma trebuie sa fie de 50.000 de lei pentru fiecare parte vatamata.

"Kedves Attila a fost condamnat la o pedeapsa rezultanta de 25 de ani inchisoare pentru talharie si omor de Tribunalul Cluj intrucat, la data de 10 ianuarie 2008, cand agentul postal Mezei Silvia l-a cautat la domiciliu pentru a-i inmana alocatia celor doi copii, a strangulat-o cu mana si cu un lat pana cand a omorat-o, dupa care a ingropat-o in debaraua imobilului sau, in scopul sustragerii unei sume de 500 lei, bijuterii, acte si un telefon mobil”, se mai arata in comunicatul de presa de luni al Curtii de Apel Cluj.

Decizia Curtii de Apel poate fi atacata cu recurs in 10 zile.

Attila Ketves, in varsta de 35 de ani, tata a doi copii, este acuzat ca a ucis-o in data de 10 ianuarie pe Silvia Mezei, o lucratoare la Oficiul Postal din cartierul clujean Grigorescu. Potrivit unor surse judiciare, Silvia Mezei a mers la domiciliul familiei Ketves pentru a duce alocatiile celor doi copii si, la plecare, a fost imobilizata si strangulata de catre Attila Ketves. In casa, la momentul omorului, se afla doar criminalul, care a incuiat apoi cadavrul postaritei intr-o debara. In data de 14 ianuarie, Ketves a sapat o groapa in debaraua cu pricina si a ascuns cadavrul cu pamant.

Silvia Mezei avea 50 de ani si era mama a doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.