Trupul neinsufletit al maestrului Stefan Iordache va ajunge in tara in aceasta seara si va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, unde cei care vor dori sa isi ia un ultim ramas bun de la artist sunt asteptati marti, 16 septembrie, intre orele 9.00-13.00, informeaza TNB.

Colegii din Teatrul National, impietriti de durere si cu sufletul alaturi de Mihaela Tonitza-Iordache, aduc un ultim omagiu artistului de geniu si prietenului care a fost Stefan Iordache, se arata intr-un comunicat al Teatrului National Bucuresti.

"O veste cumplita s-a abatut in zi de duminica si de sarbatoare, Inaltarea Sfintei Cruci, asupra teatrului romanesc. Stefan Iordache, marele artist Stefan Iordache, a incetat din viata. Ultimul sau rol, un triumf, a fost al printului Potemkin din "Ecaterina cea Mare" de Bernard Shaw la Nationalul bucurestean. Tot aici, cu putini ani in urma, a mai adaugat carierei sale noi nestemate: "O scrisoare pierduta" de I.L. Caragiale si "Barrymore" de William Luce", precizeaza TNB.

Trupul neinsufletit al lui Stefan Iordache va fi depus marti dimineata in foaierul mare al Teatrului National Bucuresti, urmand ca la pranz sa fie dus in localitatea Gruiu, unde artistul avea o casa de vacanta, pentru a fi inmormantat, informeaza TNB.

Stefan Iordache a murit duminica dimineata, intr-un spital din Viena, in urma unui stop cardio-respirator.

Stefan Iordache a jucat pe scena teatrului romanesc 49 de ani, fiind creatorul unor mari roluri ca Titus Andronicus, Hamlet, Richard al III-lea sau Barrymore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.