Circulatia metroului pe relatia Eroilor - Industriilor revine la normal, incepand de sambata, in conditiile dinaintea efectuarii lucrarilor la sistemul de control al traficului, a declarat astazi pentru NewsIn directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre

"De sambata, se revine la circulatia pe relatia Eroilor - Industriilor cu imbarcarea calatorilor in statia de metrou Eroilor pentru directia Industriilor de la peronul liniei 2. S-au executat lucrari de modernizare a traficului de catre firma Bombardier. Lucrarile au inceput dinspre statia Republica, iar cand s-a ajuns in zona Eroilor a fost necesar un alt sistem de circulatie al trenurilor de metrou dispre Industriilor spre Eroilor si schimbarea peronului de plecare", a spus Mariana Petre.

Potrivit directorului de comunicare Metrorex, aceste lucrari au fost necesare pentru compatibilizarea cu noile trenuri de metrou. Pe Magistrala 2 s-au mai realizat modernizari care s-au extins pe Magistrala 1+3 si vor continua pana la statia Dristor 2.

Metrorex a redeschis traficului de calatori si statia de metrou Obor in luna mai, dupa executarea unor lucrari de modernizare a instalatiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.