Politia Comunitara Sector 3, in colaborare cu inspectorii primariei, au aplicat, in ultima saptamana, amenzi in valoare totala de 104.850 de lei pentru comert neautorizat, nerespectarea curateniei, consum de alcool pe domeniul public si cersetorie, au anuntat astazi edilii sectorului

Pentru comert neautorizat pe domeniul public s-au dat 94 de amenzi, totalizand aproape 90.000 de lei.
Sanctiunile privind incalcarea normelor de convietuire sociala, 64 la numar, au vizat, printre altele, consumul de bauturi alcoolice pe domeniul public, crearea de disconfort fonic si apelarea repetata la mila publica, au precizat edilii sectorului 3.

Pentru incalcarea normelor de salubritate, majoritatea amenzilor au fost aplicate celor care aruncau deseuri sau resturi menajere pe domeniul public, mai exact pe trotuarul principalelor artere, in zona pietelor sau a unor parcuri.

Nu au scapat de sanctiuni nici proprietarii de carute, cinci dintre acestia fiind amendati pentru incalcarea regulilor de circulație a vehiculelor cu tracțiune animala pe drumurile publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.