La prepararea bulzului vor lucra minim 300 de persoane, iar la fiecare kilogram de mamaliga se va folosi unul de branza.
In urma cu doi ani, bulzul a atins o lungime de 81,1 metri, pentru ca anul trecut sa ajunga la 113 metri.
Judetul Covasna a devenit cunoscut prin produsele sale de dimensiuni gigantice, dupa ce in urma cu o luna aici s-a preparat o inghetata cu o lungime de 100 de metri, sau datorita tocanitelor uriase, a spumei de zmeura din sute de kg de fructe sau a unui kurtos-kolacs de 5 metri preparat la Zilele Ozunului.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
5 jocuri de jucat cu copiii în zilele ploioase
Sursa: garbo.ro
-
Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu!...
Sursa: kudika.ro
-
Patronatele Bancare și federațiile sindicale au semnat noul Contract Colectiv...
Sursa: futurebanking.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Angajări în IT: Mega Image caută sute de specialiști pentru hubul din București
Sursa: wall-street.ro