La prepararea bulzului vor lucra minim 300 de persoane, iar la fiecare kilogram de mamaliga se va folosi unul de branza.
In urma cu doi ani, bulzul a atins o lungime de 81,1 metri, pentru ca anul trecut sa ajunga la 113 metri.
Judetul Covasna a devenit cunoscut prin produsele sale de dimensiuni gigantice, dupa ce in urma cu o luna aici s-a preparat o inghetata cu o lungime de 100 de metri, sau datorita tocanitelor uriase, a spumei de zmeura din sute de kg de fructe sau a unui kurtos-kolacs de 5 metri preparat la Zilele Ozunului.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
5 hobbyuri care combat stresul acumulat și îți redau echilibrul interior
Sursa: garbo.ro
-
30 Noiembrie: Ziua în care toamna își ia rămas bun. Venus în Săgetător...
Sursa: kudika.ro