Militarii batalionului 151 Infanterie "Lupii Negri" din Iasi, se vor intoarce, marti, in tara, dupa o misiune de sase luni desfasurata in Irak, urmand sa fie intampinati de ministrul apararii, Teodor Melescanu, informeaza NewsIn.

Potrivit comunicatului, ceremonia militara va incepe la ora 11.30 la sediul Batalionului 151 Infanterie din Iasi.

Militarii ieseni au participat, timp de sase luni, la misiunea "Iraqi Freedom" si au efectuat peste o mie de misiuni, contribuind la efortul de reconstructie a Irakului, prin asigurarea securitatii pe principalele rute de transport, paza unor obiective importante, asigurarea protectiei fortelor Coalitiei Multinationale, precum si prin coordonarea unor proiecte de imbunatatire a vietii si desfasurarea de actiuni umanitare si medicale, se mai arata in comunicatul MAp.

Militarii Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi" din Topraisar au preluat, luna trecuta, misiunile "Lupilor Negri" de la Batalionul 151 Infanterie Iasi, in cadrul unui ceremonial desfasurat, pe 21 august, in tabara romaneasca "Dracula" din Irak.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.