Ofertele pentru Revelionul lui 2009 au inceput sa apara inca de la sfarsitul primaverii. Totusi, in timpul sezonului, toata atentia agentiilor si a turistilor a fost captata de ofertele de sezon. Acum, pentru ca ne apropiem de sfarsitul verii ca sezon turistic, operatorii se grabesc sa promoveze oferte reduse ca pret dar generoase ca diversitate pentru Sarbatorile de Iarna.

Deoarece in general, in perioada de iarna, cererea este mai mare decat oferta, iar locurile si pachetele cele mai bune se dau primele, ar fi ideal sa va orientati chiar acum catre o vacanta pentru Sarbatori.

Ofertele agentiilor de turism sunt destule astfel incat alegerea uneia “personalizate” nu ar trebui sa fie o problema pentru nimeni. Voi trebuie sa va hotarati unde anume vreti sa petreceti Craciunul si/sau Revelionul anul acesta. La schi in Austria, pe o plaja tropicala, intr-un oras european, la munte in Romania sau in nordul tarii, in zonele traditionale? Sau altfel spus, cat sunteti dispus sa dati pentru vacanta de iarna? Pentru ca ofertele variaza enorm si din acest punct de vedere.

  • In Romania, pe Valea Prahovei…

Preturile vor fi si anul acesta cel putin la fel de mari ca si anul trecut. Gradul de ocupare va fi maxim astfel incat daca vreti un Revelion la Sinaia, Predeal sau…mai departe la poiana Brasov ar fi cazul sa va grabiti.

Detalii despre ofertele de pe Valea Prahovei gasiti aici.

  • In Austria, la schi

Exista doua variante daca v-ati decis deja ca cea mai buna alternativa pentru Revelion este Austria. Fie achizitionati un sejur cumplet – cu transport, cazare si masa, fie mergeti pe varianta de grup, favorita in ultimii ani. Multe agentii de turism au oferte pentru inchirierea unor cabane in cele mai turistice zone de iarna ale Austriei. Aceste oferte nu includ decat cazarea (inchirierea cabanei), nu si transportul sau masa. Dar cum cabanele sunt echipate complet… aceasta nu ar trebui sa fie o problema.Detalii despre ofertele din Austria gasiti aici.

Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.