Edilii sectorului 2 s-au deplasat pe strada Traian, ca urmare a solicitarii bucurestenilor, deranjati de faptul ca, in subsolul unui imobil, o locatara creste zeci de caini si pisici, in conditii improprii

In respectivul subsol se afla peste 30 de caini si pisici, iar locatarii au reclamat la primarie mirosul insuportabil produs de acestea.

Potrivit Primariei sectorului 2, s-a negociat cu proprietara animalelor preluarea acestora, insa locatara din subsol a acceptat, in final, sa cedeze doar trei caini comunitari grav bolnavi, care au fost luati spre ingrijire de Centrul Teritorial Veterinar.

"S-a recurs la negocieri cu proprietara animalelor, pentru preluarea acestora, deoarece legea nu permite patrunderea fara mandat in locuinte", au precizat edilii de sector.

Primaria sectorului 2 promite insa ca, in zilele urmatoare, vor fi preluate si celelalte animale, pana la rezolvarea problemelor create de acestea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.