Cinci detinuti de la penitenciarul din Colibasi s-au batut ieri in curtea institutiei, in timpul plimbarii de seara. Unul dintre ei are capul spart si este in stare grava. El a fost transportat la spitalul Penitenciarului Rahova, pentru a primi ingijiri medicale.
Incidentul a avut loc ieri seara, in jurul orei 18.00, in timpul plimbarii de seara a detinutilor. Se pare ca actele de violenta au izbucnit spontan si au fost oprite la scurt timp de gardienii penitenciarului. Unul dintre detinuti a fost ranit grav in alteractie, el fiind transportat la Spitalul din Arges, de unde, ulterior a fost transferat la spitalul Penitenciarului Rahova.

Cei cinci sunt toti tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 21 de ani. E posibil ca ei sa se fi cunoscut inca dinainte de a ajunge la inchisoare, iar altercatia de aseara sa fi fost o reglare de conturi.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.