O persoana a murit si alte sapte au ajuns in stare grava in spitalul din Ramnicu Sarat dupa ce, azi dimineata, pe raza localitatii buzoiene Oreavu, pe drumul European E 85, masina in care circulau s-a rasturnat de cateva ori pe camp

Politia cerceteaza imprejurarile producerii evenimentului si, la randul lor, inspectorii de munca vor deschide o ancheta, deoarece toti pasagerii din autoutilitara erau in drum spre punctul de lucru unde munceau.

Cei 11 pasageri din autoutilitara tocmai plecasera de acasa si se indreptau catre Targoviste, unde munceau de doua saptamani in constructii. La nici 10 km de casa, cauciucul din stanga spate al autovehiculului a facut explozie, iar masina s-a dat peste cap de cateva ori pe camp. Muncitorii spun ca, de cand s-au angajat la firma de constructii, erau transportati precum sacii de cartofi pe o saltea asezata pe podeaua microbuzului.

”Am auzit explozia dupa care microbuzul s-a dat asa, de-a berbeleacul. Eram 11 muncitori si stateam toti aliniati pe o saltea”, ne-a declarat Ion Matei, unul dintre cei doi pasageri care au scapat teferi.

In urma accidentului, unul dintre pasageri a murit pe loc, cu capul zdrobit de uneltele care au cazut peste el iar sapte au fost raniti grav si transportati cu ambulantele la spitalul din Ramnicu Sarat. Starea victimelor din spital este stabila.

Politia a declansat o ancheta pentru a stabili circumstantele producerii accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.